EFI elérhetőségek

8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 13.

Nyitvatartás: H: 7-15; K: 8-18; Sz-Cs: 8-16; P: 8-14

Tel.: +36-30/586-5203, +36-30/585-7093

Keresse munkatársainkat bizalommal!

Kurucz Katalin
Lautner Judit
Paréj-Nagy Mária

Lautner Judit

Egészségfejlesztési tanácsadó

A rendszeres testmozgás gyermekkorom óta része életemnek. A pályaválasztáskor nem volt kérdés, hogy egy egészséges életmóddal kapcsolatos, segítő szakmát tanuljak. 2001-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Kar gyógytornász szakán. 2001-től a pápai Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelőben gyógytornászként, majd vezető asszisztensként dolgoztam. 2007-től a Pápai Gyógy- és Termálfürdőben folytattam gyógytornászi munkámat. Ahol a gyógytorna mellett aquafitness, aquaspinning, hydrobic vízigimnasztika és babaúszás foglalkozásokat is vezettem. A segítő, gyógyító tevékenység hatékonyabbá tétele érdekében rendszeresen részt veszek különböző hazai- és nemzetközi tanfolyamokon, továbbképzéseken. Fontosnak tartom, hogy a megszerzett tapasztalataimmal és szaktudásommal segíteni tudjak a hozzám fordulóknak egészségük megőrzésében, a betegségek megelőzésében, a meglévő panaszaik enyhítésében, a testi-lelki egyensúly megteremtésében.

Kurucz Kata

Egészségfejlesztési tanácsadó 

Az egészségügyi pálya rendkívül sokrétű, összetett. A megelőző, segítő, gyógyító, gondozó tevékenységet egyaránt felöleli. Megköveteli a folyamatos tanulást, változást. Az érdeklődési köröm miatt választottam az ápolást.
Legmagasabb iskolai végzettségem a diplomás ápoló, melyet a győri Széchenyi István Egyetem Egészségügyi Főiskolai tagozatán szereztem meg 2003-ban.
1987-től 2014-ig a Veszprém Megyei Csolnoki Ferenc Kórház Belgyógyászati Centrumában dolgoztam. Először ápolóként, tankórtermi oktató nővérként, részlegvezetőként, majd vezető főnővérként.
Evvel a munkával ismét szeretnék közvetlen kapcsolatba kerülni az emberekkel és kipróbálni a szakma egy másik oldalát is, a gyógyítás mellett a betegségmegelőzést.

Paréj-Nagy Mária

Projektmenedzser

Paréj-Nagy Mária vagyok, projektmenedzserként a munkám a hivatásom. Végzettségem szerint kommunikációkutató vagyok. Az SZTE kommunikáció-magyar nyelv és irodalom szakán szereztem a diplomámat 2010-ben. Projekt- és válságkezeléssel foglalkozom, húsz éves tapasztalatom van a projektmunkában. Motivációkutatás és a magyar kortárs irodalom a szakterületem. Dolgoztam a szülővárosomban, Szegeden változatos programokban tevékenykedtem:  a női re-integrációs programoktól kezdve határon átnyúló kezdeményezésekben, mind a szerbiai, mind a romániai ISPA munkákban, kicsikkel és nagyokkal egyaránt. A TÁMOP keretében önkéntességgel, tehetséggondozással, hajléktalanokkal munkaerő-piaci re-integrációs fejlesztésben, intézmény infrastruktúrafejlesztéssel, szociális ellátási projektekkel javítottam a lakosság életszínvonalán. Széleskörű tapasztalatokkal bírok, projektszemlélettel élek. A kreativitás jellemez. Átültem a másik oldalra is, ahol a regionális operatív programok pályázatkezelési  feladatainak szakmai irányításával foglalkoztam.  A munkám része még az interim feladatok, átszervezés, munkaerő hatékonyság szervezés, modernizációs programok végrehajtása.  Szakmai tapasztalatom része a közel tízéves Generalinál töltött munkaviszonyom, melyben alkalmam nyílt a felnőttképzésre, fiókvezetésre, tréningek tartására. Hobbim a tanulás és a közösségszervezés, mindkettőt hasznosítom most, jelenleg közösségi német társalgási klubban tanulok, Szegeden.

 


Backend Options

See here all the options you can set in the Joomla Backend of this Theme.

Backend Options

×

Bejelentkezés×

Regisztráció  or   Bejelentkezés
×